Questi

Goede communicatie is noodzakelijk.  Communiceren over en met kinderen blijft de sleutel om samen te werken aan de ontwikkeling van onze kinderen.

Als team vinden we het zeer belangrijk om rechtstreeks en liefst fysiek te kunnen communiceren met de opvoeders van onze leerlingen. Toch is het als school noodzakelijk om ook over een digitaal kanaal te beschikken om transparant en snel te kunnen communiceren.  Dit werd tijdens de Corona pandemie des te duidelijker.

In onze school hebben we er al enkele jaren voor gekozen om jullie te briefen via e-mail. Sinds het schooljaar 2021-2022 zijn we echter van start met een nieuwe vorm van digitale communicatie. We hebben ervoor gekozen om Questi te gebruiken als veilig communicatieplatform samen met jullie, de opvoeders van onze leerlingen.

Hoe gaan we met Questi aan de slag?

  • We voegen jullie mailadressen toe in Questi, nadien krijgen jullie hiervoor een activatiemail aan.
  • Doe het mailtje open en klik op de knop ‘ACTIVEREN’. Volg de stappen en je kan beginnen. De activatie is twee weken geldig, doe dit dus zo snel mogelijk.

Indien je hierover nog vragen hebt, welke dan ook, kan je steeds terecht bij de ICT-coördinator van onze school via ict@vbsramsel.be of via directie@vbsramsel.be

App Questi:

Voor Android

Omslagafbeelding

Voor iPhone

Omslagafbeelding